mesto za vašu reklamu

vaša reklama

IT KONEKT– SA TEHNIKOM NA TI!

Ako ste ljubitelj IT sveta, onda je Itkonekt  (www.it-konekt.com) pravo mesto za vas!

Naime, 20. i 21. maja u hotelu CROWNE PLAZA održava se ITkonek – mesto gde će se okupiti čitava IT scena Srbije i gde će svako zainteresovan za informacione tehnologije moći da pronađe neki sebi zanimljiv sadržaj.

Ako se odlučite da 20. i 21. maja svoje vreme posvetite baš ovom događaju, u hotelu CROWNE PLAZA očekuju vas jako zanimljivi sadržaji. IT stručnjaci će na predavanjima u okviru ITkonekta moći da slušaju o novim trendovima u IT-ju, da odsviraju sopstveni virtuelni rok koncert, da prošetaju sa Dart Vejderom, odigraju novu Ubisoftovu igricu, crtaju digitalne grafite, pogledaju šta rade najbolje IT kompanije u Srbiji, kao i da se povezuju sa ostalim ITjevcima na dodir, preko zanimljivih ITkonekt narukvica.

ITkonekt će ove godine posetiocima pružiti i mogućnost da nauče kako da uz pomoć Arduina naprve merač vlažnosti zemljišta, pogledaju šta sve štampa 3D štampač, odigraju prvi domaći Hack 'n' Slash. Pored svih ovih zanimljivih sadržaja, ljubitelji IT sektora moći će i da se nasmeju uz stand up komičara, ali i da osvoje zanimljive nagrade. Jedna od njih je i VanMoof bicikl, koji če biti izložen na štandu.

 

U okviru ITkonekta, paralelno se održava i IT konferencija za programere sa iskustvom, na kojoj će poznati svetski IT predavači iz Amerike, Libana, Švajcarske, Rumunije i Bugarske govoriti o temama kao što su testiranje u PHP-u, Laravel i Docker, Java, Maschine Learning, kreiranju VR aplikacija i slično.

Na ITkonektu predstaviće se veliki broj IT kompanija, između ostalih i:  Ubisoft, Quantox Technology, Deploy, Schneider Electric DMS, Saga, Devtech, Hoolooovoo, Sizmek, Adecco Information Technology, VIP mobile, Telenor Common Operation, NulTien, CalidusCloud i drugi. Karta za konferenciju se posebno naplaćuje, a prijavu možete izvršiti na sledećem linku: http://it-konekt.com/conference

 

ITkonekt je za poslednje tri godine prerastao u najveći IT događaj ovog tipa u regionu. ITkonekt je jedino mesto gde se okupljaju svi činioci IT scene u Srbiji. Prijave za ITkonekt su već počele, a ako odlučite da vikend provedete baš na ovom mestu, dovoljno je samo da se registrujete i napravite profil na sledećem linku: http://it-konekt.com/

Ulaz je besplatan, a ekipa Red Info Portala želi vam zanimljiv IT vikend!

 

AUTOR: Marija Stevanović

FOTO: ITkonekt

 

 

 

 

IT KONEKT IT CONECT PROGRAMIRANJE IT
Scroll to Top